Dit første besøg på VAK

Første gang du besøger VAK giver vi dig en introduktion og rundvisning så du kender værkstedet og ved hvordan værkstederne fungerer, hvordan KunstnerJournalen udfyldes, hvor værktøjet ligger osv. Det er vigtigt for os at du kender stedet, så du fremover kan arbejde selvstændigt.

 

Det er ofte en god idé at tage en indledende snak med os om et nyt projekt. VAKs medarbejdere rummer i fællesskab rigtig mange forskellige kompetencer, og vi vil gerne hjælpe dig godt på vej både i starten og under udførelsen af dit projekt. Det er dog altid dig selv der tager ansvaret for at gennemføre projektet.

 

Medarbejdernes tid koster 345 kr. eksklusiv moms i timen. Dette gælder når du beder om konkret hjælp og rådgivning til dit projekt. Løbende småspørgsmål regner vi ikke timer på, men det er afgørende at du selv forsøger at samle dine spørgsmål, for at vi kan bruge vores arbejdstid effektivt på administrative og praktiske opgaver. Forsøg selv at finde ting eller løse småproblemer.

 

I slutningen af hver arbejdsdag er det dit ansvar at snakke med en medarbejder om hvor meget tid du evt. har brugt og notere det, samt brug af materialer og lignende i KunstnerJournalen.

 

Når du er fortrolig med værkstederne, har du mulighed for at få en nøgle til VAK. På den måde er det muligt at bruge værkstederne uden for den bemandede arbejdstid (som er mandag-torsdag fra 08.00-15.00) Du skal dog altid booke arbejdsdage ind med en medarbejder, så vi kan planlægge aktiviteterne i værkstedet bedst muligt, samt sørge for at der er de nødvendige materialer på lager.