Velkommen til Medlem nr.160

Vi er glade og stolte over at mange bruger værkstedet og at flere kommer til.
Igennem de seneste 4 år har medlemstallet vokset hele 78%

VAK består af kunstnere i alle aldre men vi oplever at flere studerende, specielt i forbindelse med afgangsprojekter benytter sig af faciliteterne og den vidensdeling vi kan tilbyde. Mange dimitanter har et stort behov for at finde alternative værkstedsfaciliteter efter endt uddannelse og her ser vi at mange har glæde af at kende VAK.

 

Den nye generation
De digitale tilføjelser gør kunstværkstederne ekstra attraktive for den gruppe af yngre kunstnere og designere, som de seneste år har vist stor interesse for VAKs fysiske faciliteter, samt kurser og workshops.

De seneste års nedskæringer på uddannelsesinstitutionerne har resulteret i stærkt forringede muligheder for at de studerende har direkte værksteds- og materialeerfaring ved afslutning af uddannelsen. Uden at skulle forholde os til denne udviklings betydning for kvaliteten af uddannelserne, kan vi konstatere at en gruppe færdiguddannede inden for disse fag ønsker at opbygge materialeerfaring, tilegne sig teknisk forståelse og udføre konkrete projekter i holdbare og smukke materialer.

 

VAKs medarbejdere og medlemmer opfatter stedet som i en ekspansiv udvikling med deraf følgende ressourcemæssige udfordringer.