Planlæg dit besøg på VAK

Første gang du besøger VAK giver vi dig en introduktion og rundvisning så du kender værkstedet og ved hvordan værkstederne fungerer, hvordan KunstnerJournalen udfyldes, hvor værktøjet ligger osv. Det er vigtigt for os at du kender stedet, så du fremover kan arbejde selvstændigt.

 

Det er altid en god idé at tage en indledende snak med os om et nyt projekt, så vi kan planlægge projektet i værkstederne. VAKs medarbejdere rummer i fællesskab mange forskellige kompetencer, og vi vil gerne hjælpe dig godt på vej. Det er dog altid dig selv der tager ansvaret for at gennemføre projektet.

 

Medarbejdernes tid koster 345 kr. eksklusiv moms i timen. Dette gælder når du beder om konkret hjælp og rådgivning til dit projekt. Løbende små spørgsmål regner vi ikke timer på, men det er afgørende at du selv forsøger at samle dine spørgsmål, for at vi kan bruge vores arbejdstid effektivt på administrative og praktiske opgaver. Forsøg selv at finde ting eller løse småproblemer.

 

I slutningen af hver arbejdsdag er det dit ansvar at snakke med en medarbejder om hvor meget tid du evt. har brugt og notere det, samt brug af materialer og lignende i KunstnerJournalen.

 

Når du er fortrolig med værkstederne, har du mulighed for at få en nøgle til VAK. På den måde er det muligt at bruge værkstederne uden for den bemandede arbejdstid (som er mandag-torsdag fra 08.00-16.00) Du skal dog altid booke arbejdsdage ind med en medarbejder, så vi kan planlægge aktiviteterne i værkstedet bedst muligt.

 

Der er tog til Jyderup station direkte fra Københavns Hovedbanegård og Kalundborg 1 gang i timen. Det er billigere end rejsekort at købe en Orange-billet fra København. Der ligger flere supermarkeder i byen, samt take-away steder til frokost og aftensmad. VAK har også et lille køkken med komfur og ovn.

 

Der ligger et XL-byggemarked ca. 500 meter væk, og der er pt. et kvik-test sted lige over for stationen.