WORKSHOP: AFFORMNING I SILLICONER

Mandag d.23, tirsdag d.24 og onsdag d.25  februar, 2015  kl.09.00-15.00.

Forskellige silliconer har forskellige egenskaber.  Egenskaber som muliggøre formstøbning i mange forskellige materialer. På workshoppen vil vi arbejde med tre slags silliconer, som hver især har forskellige egenskaber og funktioner.

Underviser på kurset er Bronzestøberen Johan Ludvig Varming. Johan Ludvig har mange års erfaring i at lave afstøbninger og har arbejdet med mange former for sillicone.

Alle kursister skal medbringe mindst tre modeller som ønskes afformet. Modellerne skal være i træ/gips/voks eller ler og må maks være 10×15 cm.

Den ene form vil blive lavet med en sillicone som man typisk bruger til at støbe voksemner i. Denne silicone påføres med spartel og tager flere dage at lave pga. tørretider mm.

Den anden sillicone er en flydende, hurtigtørrende sillicone som hældes i en form. Silliconen kan bruges til afstøbninger af voks og plastmaterialer. Vi vil lave eksperimenter med at hælde plastmateriale i formen.

Den tredje sillicone er specielt fremstillet til at lave forme i beton. Vi vil lave formen og lave eksperimenter med at hælde beton i formen.

 

Pris for alle dage, inkl. materialer er kr.2600,- I prisen er inkluderet:

  • Voks, gips
  • 500 gram af hver af de 3 typer sillicone pr. deltager.
  • 200 g. plastmaterialer pr. deltager.

Hvis der er behov for at tilkøbe mere sillicone eller plast på kurset, kan det købes på VAKs værksteder.

Kursus pladser: 5-10 deltagere. VAK forbeholder sig retten til at aflyse kurset hvis der er mindre end 5 tilmeldinger. Tilmelding sker på: vak@vak-kunstvaeksteder.dk eller på tlf.:59 27 70 77